Vores tagbelægning trænger helt klart til én intensiv algebehandling

Algevækst på taget må være noget, overvejende mange gennemgår. Konen og jeg omfattet. På den baggrund må taget få en professionel algebehandling [alge-stop.dk/algebehandling]. Fruen og jeg bedømte ikke, at grønalger ville være skidt for tagdækket, indtil min bedsteven forklarede mig, at grønalger virker præcis som et styk tavlesvamp på teglstenene og suger vand. Vandet driver derefter ned i opbygningen hvorefter vi kan få forringet indeklima og sprængninger når det bliver frostvejr. Tjaeh at have en beskadiget tagbelægning på grund af, at vi ikke magtede behandle algerne, det ville bestemt være end tand for bøvet. Til foråret når det bliver plusgrader, starter konen og jeg på algebehandling af taget. Randi og jeg er uenige, om hun og jeg orker at gennemføre slæbet uden prof. hjælp. Undertegnede har forstået på diverse websted, at en del er noget i tvivl om, hvordan de skal fikse opgaven, og brugerne skriver om, fordele ved at vaske tagdækket ved hjælp af drengenes store vandpistoler. Det virker meget ubehaget. Godt nok har jeg skam meget andet at ofre mine klejner på, men undertegnede og konen orker ej, en rensning, der skal vare over mange dage. Og jeg er sørme heller ikke pjattet med intentionen om at være oppe på tagkonstruktionen og hælde belægningen i sæbeprodukt – eller hvilket produkt du gør brug af i forb. med algebehandling. Undertegnede estimerer, det nok skal være bekostningen værd at skaffe en fagmæssig algebehandling. Det førstkommende skridt bliver at ringe rundt og få et par spændende priser og herefter komme i gang med.