Vi skal som husejere beslutte os for valg af et vedligeholdelsesfri hegn/komposithegn

Nu hvor jeg og kæresten er uvante herrer i eget parcelhus må vi pludselig til at vedtage ting som komposit hegn og sådan et vedligeholdelsesfri hegn. Vores baghave ligger umiddelbart ved skoven og indkigget er kun skærmet af ved brug af sommerfuglebuske. Udsynet er dejligt, men uden et vedligeholdelsesfri hegn har folk mulighed for at stirre direkte ind. Og der foretrækker kæresten & jeg at have punkter i baghaven, hvor han og jeg kan trisse omkring najkjole og boxershorts.

Efter at vi rykkede til Tønder begyndte jeg at finde tilbud på komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn. Vi ved ikk’ rigtig, hvor vidt vi vil vælge et komposit hegn, men det skal bestemt være et vedligeholdelsesfri hegn til haven. Dér er jeg og min kæreste ligesindede.

Min svoger har fået sat komposit hegn op i haven, og han er umådelig fornøjet over det hegn. Jeg kan forstå at det kan blive produceret i flere forskellige mål og i lyse & mørke farver. Mandens vedligeholdelsesfri hegn er mørkt, i mens kæresten og jeg sikkert ender med at vælge et hvidt/lyst komposit hegn. Vi kan begge godt lide hvidt og slidt.