Vi oplever vanskeligheder ved at beslutte mig for spritnye pæne lamper til køkkenet

Jubii, jeg har glædet sig til at måtte åbne op for denne dejlige annoncering i tusindevis af år, mærkes det omtrent som om. Jeg har været vanvittigt spændt, men nu er det længe ventet offentligt, så jer på den anden side af skærmen skal klart være blandt de første til at få nyheden serveret!

Jeg er nu blevet ejer af en pæn ejendom, som jeg har glædet mig til at være i besiddelse af i utallige sæsoner! Ejerlejligheden føles enorm såvel som lys, med et hyggeligt toilet samt en altan, som jeg glæder mig til at bruge om sommeren. Det eneste som jeg savner i dag, bliver egentlig et par lamper [www.lampeguru.dk], for jeg har allerede erhvervet samtlige af de møbler, som jeg savner. At det rent ud sagt er ret væsentligt hvad for nogle lamper, der er i en lejlighed, er jeg klar over.

Af den årsag at de altså har indflydelse på indtrykket af lejligheden som helhed, skal man ikke blot købe de billigste lamper, men primært bør der selvfølgelig være lamper hvor det virker nødvendigt. Eventuelt et par Fritz Hansen lamper til at have tæt på bordet – jeg tænker, at jeg eventuelt vil bestille anerkendte lamper til alrummet. Et par LED spot lamper såvel som lamper neden under skabene, der giver lys direkte ned på bordpladen, ønsker jeg mig i mit køkken. En glitrende lysekrone, som kan skabe en god velkomst til boligen, tænkte jeg kort sagt på til gangen. I badeværelset findes her allerede perfekte lamper, så dem er jeg ikke nødsaget til at at skifte ud.

Det bør i tillæg hertil anses som værende en perfekt detalje at anskaffe sig nogle gulv lamper til stuen plus sovekammeret, som man fx bør bruge til at læse bøger. Jeg tror på, at de pæneste lamper er i stand til at forbedre min lejlighed, samtidig med at jeg ikke behøver sidde i mørke.

Hvad så, mine skønne bloglæsere..? Vil I række en broderhånd med at opspore de nødvendige lamper til hjemmet? Jo, kom nuu? Undertegnede er ej så tryg ved at implementere fotografierne af villaen her på sitet. Hvis I finder det altafgørende, sender jeg helt sikkert gerne dokumentation af hjemmet over e-mail i jeres retning. 1-2-3-Start!!