Vi foretrækker at dække for at folk kan se i vores have med komposit hegn eller eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn

Som dugfriske herrer i egen villa skal jeg og kæresten altså til at tage stilling til ting som vedligeholdelsesfrit hegn såsom komposit hegn. Vores have ligger umiddelbart ved et offentligt område og vi er kun beskyttet med brug af glasbærbuske. Vi elsker baghavens udsyn, men foruden et vedligeholdelsesfri hegn har alle mulighed for at stirre lige i haven. Og Vi foretrækker at have områder haven, hvor han og jeg ikke risikerer at blive begloet.

Efter at jeg og min kæreste er rykket til Skjern startede jeg på at holde øje med vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn. Vi ved ik’ rigtig, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men det skal absolut være et vedligeholdelsesfri hegn til baghaven. Der er min kæreste og jeg enige.

Min bror har fået sat komposit hegn op i haven, og han er uhyre fornøjet over sit valg. Jeg tror at det kan fås i flere forskellige mørke & lyse farver og størrelser. Han har et gråt/sort vedligeholdelsesfrit hegn, i mens jeg og kæresten sikkert vil gå efter et lyst/hvidt komposit hegn. Vi foretrækker begge to det gammeldags, lidt slidte og hyggelige.