Vælg den rigtige spray teknik og optimer din omsætning

Huset havde brug for noget arbejde, før min partner samt jeg egentlig ville være i stand til at flytte ind, da villaen befandt sig i ret dårlig tilstand indvendig, da min hustru samt jeg købte en fin villa 4 sæsoner tilbage. Vi besluttede os egentlig for at forsøge med spray teknik, da min partner samt jeg havde revet tapet ned & gjort vægge samt karme klar til en gang maling. Det bliver rent ud sagt en del mere effektivt at sprøjtemale vægge, i tillæg til at man garanteres et helt jævnt resultat, men størstedelen af folk holder sig langt væk fra maling, der sprøjtes på væggene. Helt sikkert er det nødvendigt, at man ved, hvad man laver, da det helt sikkert kræver lidt større træning i forhold til at svinge nogle pensler i forskellige retninger. At hyre folk, som var i besiddelse af den bedste væske luftdyse plus optimale spray teknik, var min hustru samt jeg derfor grundige med.

Anvendende en væske luftdyse vil man sprøjte malingen ud i en jævn stråle, uden at farten bliver så stor at farven blot render ned fra væggen i stedet. I det tilfælde at du bruger luft dyser bliver det derudover betydningsfuldt, at sørge for at være omhyggelig med afskærmelsen – også af sig selv plus f.eks. lofter og ruder. Bære gasmaske, hvis ikke man ønsker også at farve sine lunger indefra skal man i tillæg til dette.