Træt hus shinet op med fine forsatsvinduer

Siden moi & manden flyttede ind i vores lidt slidte, gamle parcelhus, så har jeg absolut erhvervet mig nye kompetencer inden for risiko for skimmelsvamp til forsatsvinduer - http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/ – og isolering. Spørg mig om alt … haha. Vi har gjort vores for at fjerne det her råd og skimmel, som jeg og ham faldt over oppe ovenpå og udover dette skiftet til forsatsvinduer samt efterisoleret. Viktor og mig er født og opvokset i lejlighed inklusive vicevært, så det vurderer jeg ham og jeg har ordnet rigtig fornuftigt.

Forsatsvinduer kan være glas i rammer uden sprosser. Praktiske mig opsatte villaens forsatsvinduer på den indvendige side af de nuværende vindueskarme. Super hurtigt og nemt. Du kan også. Men mig & min kæreste har da mange ting, der skal bruges gysser på, og det vindue kostede ganske meget mere end forsatsvinduer.

Så fremt du ændrer villaens til forsatsvinduer, så kan du slippe af med kondens på vinduerne og træk. Vi havde voldsomt med fugt dengang manden og jeg flyttede ind, og vi blev hurtigt opmærksomme på, at vinduerne skulle skiftes. Så praktiske mig læste lidt om de forskellige vinduestyper og fandt ret hurtigt ud af, at forsatsvinduer er optimalt.