Spritnye væg til væg tæpper i vores hjem

Mig og min fyr er ved at lave et omfangsrigt projekt i hjemmet. Vores stue samt soveværelse skal nemlig istandsættes. Eksempelvis skal vi have nogle spritnye liftgardiner, af den årsag at de gamle er meget slidte. Dog er vi stødt på et problem. Min mand og jeg kan ikke vælge imellem gulv & tæpper el. væg til væg tæpper. Vores nye liftgardiner kommer sandsynligvis til at være i en lys farve, således at det ikke virker sort, til trods for at vi har gardinerne rullet ned. Jeg kan ikke vente med at anskaffe splinternye liftgardiner. Jeg kunne godt tænke mig gulv foruden tæpper, på grund af at det efter min mening er smukkest, dog vil min kæreste gerne have væg til væg tæpper, på grund af at det ser hyggeligt ud. Han mener yderligere, at ungerne ej ligeså let kommer til skade, når de leger indenfor med væg til væg tæpper. Min mening er dog stadig, at vi skal have gulv plus tæpper, af den grund at vores børn da slet ikke må lege så vildt. Det er da altid noget, at min mand og mig er kommet til enighed om liftgardinerne. Det er mit håb, at vi også snarest vil blive enige om tæppeproblemet, på grund af at vi jo også har virkelig meget andet end tæpper at lave.