Omfugning

En masse virksomheder med murere kan ordne alle typer af murerarbejde på dit hjem, ligegyldigt om arbejdet består af tilbygning, ombygning el. istandsættelse. Kunne din ejendom godt bruge murerarbejde såsom facaderenovering med omfugning plus facadeisolering?

De fuger, som er imellem husets mursten kommer til at smuldre, som årene går. Det får huset til at se grimt ud, og tilmed kan muren blive sårbar over for dårlige vejrforhold, hvilket forårsager måske beskadigelser på ejendommen. En omfugning såvel som evt. en facadeisolering kan være en oplagt mulighed ved en facaderenovering. Skader opstår eksempelvis, hvis fugerne er porøse, hvis de har mangler, hvis der befinder sig fugt i muren el. pga. bier i muren. Murerarbejde med hensyn til facaderenovering kan bestå af en omfugning med nye mørtelfuger, pudsning/filsning, vandskuring plus facadeisolering.

Det er godt at få lavet murerarbejde for at undvige ødelæggelser på huset, dog vælger en masse folk derudover at få arbejdet foretaget blot for at få boligen til at se moderne ud. Ældre ejendomme har ofte fuger, der er tilbagelagte, hvilket en masse personer får lavet en omfugning på, så fugen ligger helt ud til murstenenes kant. En sådan facaderenovering kan virkelig ses på husets fremtoning, grundet at facaden derefter fremstår som enhed, og på grund af at det ser nutidigt, holdbart & velplejet ud. Man kan i øvrigt få foretaget facadeisolering for at forbedre bygningens stand.