Ødelagte teglsten kan nemt være en forhindring i dagligdagen

Et utroligt besvær med vores hjem var familien samt jeg selv igennem et par år siden. Vi havde boet i villaen i fire-6 år, da min familie plus jeg fandt ud af, at hustaget lækkede. Et smukt hus med en dejlig landjord og flotte teglsten {http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/teglsten/}, var boligen på trods af dette. Hustruen samt jeg havde ikke tænkt på hustaget i den tid, vi boede i huset, samt dette viste sig at udmunde i alvorlige vanskeligheder. De mennesker, som havde boet der før os havde også glemt at give husets teglsten den fornødne rensning, så af denne årsag forvitrede vores teglsten. Det blev desværre sådan, at det fandt vej ned gennem taget, efter adskillige nætter med slem nedbør. Algebevoksninger på vores teglsten eller andre fundamentale komplikationer, som utrænede personer har evnerne til at forhindre, blev der faktisk ej problemer med.

En fagmand, som undersøgte taget med et kritisk øje, fik vi hurtigt spurgt. Min familie plus jeg fik fortalt, at vi skulle fjerne vores teglsten, af den grund, at de faktisk næppe havde optimal holdbarhed længere.

Vi funderede i et stykke tid over, om vi ville få fat i et anderledes udseende til taget og valgte et nyt ståltag {http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/staaltag/staaltag.htm}. Vi fik rådgivning hos flere professionelle fagfolk samt besluttede os i sidste ende for et sted, hos hvem vi alle var enige om ståltagets standard plus pris. Taget fik vi repareret, husets teglsten fik vi ombyttet med ståltag samt vi ejer nu et smukt ståltag, der skal holde i en masse årtier.