Ny brugt auto – Forhandleren af brugt skoda foreslår os at vælge en skoda octavia / skoda superb combi

En skoda octavia eller skoda suberb combi matcher netop til behovet for plads. Det skønner vores dejlige bilforhandler. Vi triller jævnligt rundt på masser af ting, og desuden tager vi i hundeskoven med Perle, så vi har behov for plads i vognen.

Jeg har researchet, at der er mange fordele ved bl. andet pris, kørekomfort og brænstoføkonomi ved at erhverve os en skoda suberb combi eller skoda octavia. Vi er ikke i tvivl om, at vi ønsker en brugt skoda. Vi er ved at sætte huset i stand og har ikke økonomi til at anskaffe ny . En fabriksny vogn vurderer jeg i øvrigt ikke er nødvendigt. Jeg har ingen lyst til at brænde alle mine penge af.

Vi har begge prøvet at høre hos diverse bekendte og venner om vores valg. Nogen ville overhovedet ikke købe en brugt skoda. Min ven ville vælge en skoda suberb combi og min bror plæderer for en skoda octavia. Måske er det prisen, der ender med at træffe valget – og sker det vinder skoda suberb combi. Scoda octavia har på den anden side i 2014 vundet prisen som året bil, så den bil er jo en rigtig rationel beslutning. Jeg finder det sørme ikke helt ukomplieret at skulle beslutte mig for brugt skoda. Det kan være, at vi skal hen til vores bilforhandler og høre ham ad. Han er gudskelog venlig og tilforladelig, vurderer vi.