Nu efter at min kæreste og jeg er ejere af hus må vi udvælge et vedligeholdelsesfrit hegn/komposithegn

Nu hvor jeg og min kæreste er dugfriske herrer i egen villa skal vi pludselig til at vedtage ting som vedligeholdelsesfri hegn som eksempelvis komposit hegn. Vores have går ud til en offentlig sti og vores have er kun en smule dækket ved brug af buskbombuske. Udsigten er herlig, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn har alle mulighed for at glane ugeneret ind til os. Og vi have områder baghaven, hvor vi begge er i fred.

Efter at min kæreste & mig flyttede til Humlebæk begyndte jeg at lede efter vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Daniel og jeg ved ikk’ rigtig, hvor vidt vi prefererer et komposit hegn, men vi går altså efter et vedligeholdelsesfrit hegn til haven. Så langt så godt.

Min bror har komposit hegn i haven, og han er enormt ellevild med det valg. Sådan et komposit hegn kan vidst nok shoppes i forskellige farver og størrelser. Han bestilte et sort vedligeholdelsesfrit hegn, men kæresten og jeg vil nok gå efter et lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge to det lysere look.