Med hjælp fra vikarservice vil det føles enkelt & problemfrit at få fat i en ny stilling

For en del måneder siden var jeg desværre afskediget fra min elskede stilling, som jeg havde haft i adskillige årtier plus trivedes rart. De blev nødt til at sige farvel til mange ansatte, af den årsag at det trist nok ej gik så strålende med firmaet, og jeg var en af de ramte. Uden diskussion var jeg ret deprimeret, men jeg kom frem til, at det måske blev en mulighed for at undersøge nogle af mine alternative evner. Jeg opdagede jo, at det var en del mere problematisk, end jeg havde forventet, men jeg gik i gang med at søge en ny stilling, så hurtigt som muligt.

Det var for det første fantastisk hårdt at finde gode jobs, og jeg fik bare afvisning efter afvisning. Af den årsag at jeg havde hørt, at det forbliver en praktisk metode til at komme ind i jobverdenen igen, besluttede jeg mig efterfølgende for at forsøge med vikarservice - http://ir-group.dk/, . Således at vikarservice kunne opbygge min profil & finde de hundrede pct. perfekte jobs, måtte jeg udsættes for en del tests og møder. Jeg blev faktisk hurtigt ansat i en virksomhed, som ledte efter en vikar København - http://ir-group.dk/vikarbureau/koebenhavn-kontakt, , og det var meningen, at jeg kunne arbejde der som vikar Sjælland [http://ir-group.dk/vikarbureau/sjaelland-kontakt] i otte måneder. Det er helt sikkert federe at blive vikar Sjælland end at være ledig, men brugende vikarservice bliver man jo desværre ikke fastansat. Virksomheden blev lykkeligvis så glade for mig som værende vikar Sjælland, at de besluttede at fastansætte mig efter de 9 måneder.