Lidt skriveri omkring mor hers nye havehegn: raftehegn og lydhegn i et

Intet lydhegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn) har i lang tid frustreret mig. For jeg logerer sammen med mine døtre direkte ud til et styk forholdsvis befærdet bygade og er virkelig så besværet af mange morgener af larmen fra busser og lastbiler. Så det er tid til et lydhegn. Udover dem står nær motorveje, så kendte jeg ikke til lydhegn. Men som haveejer kan du tydeligvis nemt få den slags lydhegn/havehegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn) kombineret med lydhegn. Juhuuu.

En masse buske kommer til at blive plantet tæt ved vores nye havehegn. Vores birketræer kan også skygge lidt for det nye raftehegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn). Moi ser frem til mit nye lydhegn og forhåbentligt ku’ leve uden støj fra trafikken. Lydhegn I love you, aaah mine morgener bliver så gode. Projektet havehegn starter med netsøgning på sammenkoblingen af lydhegn og raftehegn fra nu af. Så kan jeg måske starte allerede om 2-3 dage.

Undertegnede vælger mig et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn. Jeg mener at det valg ligner et naturligt havehegn, som passer fint til vores ønsker med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn har en god højde så vi dækker for udsigten til alle bilerne. Og raftehegnet ser godt ud med det flotte træstolper. Vi bliver glade for vores nye havehegn, tøserne og jeg. Gudskelov at jeg hørte om det havehegn.