Langt størstedelen af alle kostskoler tilbyder endelig temmelig meget efterskole motion!

Mit fortrinlige år på efterskole [www.kongenshusefterskole.dk] var det aller bedste år i lang tid. Hver og en efterskoleelev vil derfor anbefale et efterskole ophold til samtlige af de unge, der skulle være interesseret. Jeg tilbragte et begivenhedsrigt år på efterskole, hvor jeg forstørrede min horisont. Hvilket er venner, som jeg til denne dato stadig ses med, flere gange om året. Det er perlevenner, som jeg ej ville være foruden. Udover nye bonkammerater fik jeg endda også mere selvtillid gennem mit efterskole år. Det kan kun forklares ved al den efterskole motion [www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html], jeg tog mig mod til! Hver lørdag var der for alle piger og drenge arrangeret en eller anden type efterskole motion, & dét var det bedste! I de varme måneder foregik det i naturen, og det havde som konsekvens, at vi samtidig med motion, fik ovenud meget skøn luft. Min efterskole var optaget af at tilbyde en nærende efterskole kost og motion var der som just beskrevet også masser af. Jeg skønnede på hverdagen på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de tilbød. Jeg kom i fantastisk form, & dét har fulgt mig som voksen. Hvilket selvfølgelig har haft den konsekvens, at jeg føler mig uovervindelig!

Langt de fleste unge i teenage-alderen påtænker at rejse hjemmefra på efterskole, & den ide er ej spor mærkeligt. Slet ikke, hvis man ik er stormester til bevægelse, kan efterskole motion blive en stille indføring i sportens verden. Der eksisterer muligvis nok forestillinger vedr., at efterskole kost og motion jævnligt bliver efterladt til fordel for andre ting, men det er ik’ min overbevisning. De fleste folk er af den overbevisning, at hver & en efterskole efterstræber det mest fortrinlige for sine elever. Ergo: er bestyrelsen ofte ret interesseret i at kunne tilbyde både sundhedsfremmene efterskole kost og motion, hvor alle elever kan medvirke. Således: min tilskyndelse til Jer derude på nettet er; ta’ afsted! Spring ud i det, og ta et år på efterskole, det vil absolut ingen på nogen måde komme til at fortryde! Tværtom vil du kunne tænke tilbage på dit efterskole ophold med lykke!