Kontinuerligt går mange unge personer og drømmer om en espresso maskine…

I nærmeste fremtid venter min 40-års fødselsdag, & skal derfor snart til at nedfælde en ønskeseddel! Dét synes jeg i grunden nogle gange kan være ovenud omstændigt. Det er ej hver gang, at jeg kan finde på nogle ønsker. & det er jo awful, af den årsag, at det er et udtryk for, at vi lever i en verden af overflod. De gange vi mangler noget, køber vi det uden vaklen, dét resulterer i, at der er ingen ønsker tilbage, når familie og venner spørger efter en ønskeseddel. Men denne gang er jeg alligevel sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har igennem lang tid haft et godt øje til espressomaskiner. På en espresso maskine alle personer i privaten fremstille drikke, som smager som på en fortovscafe. Og det er uovertruffent at være i stand til at invitere vennerne på kaffe brygget på en espressomaskine. Så nu er tiden inde til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af alle perleveninderne. I længere tid har jeg lagt mærke til, hvor tiltrækkende espresso maskiner er blevet. Alle og enhver er nu den lykkelige ejer af en espresso maskine. & dén kultur har jeg taget til mig…

Det ekstremt svære er selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal spendere penge på! Jeg sætter min lid til, at I fantastiske følgere vil hjælpe mig med at blive skarpere. Jeg syntes at markedet for espressomaskiner er koloenormt. & jeg kan bare ik finde rundt i den jungle. Jeg har den holdning, at espresso maskiner sælges til mange forskellige prisklasser, & jeg ved overhovedet ikke, samspillet mellem prisklasse & maskinens kvalitet? Så dét vil jeg bestemt gerne modtage hjælp til at forstå. Den ekstrem store jagt efter den perfekte espressomaskine er absolut oppe i omdrejninger! Jeg er blevet ovenud opslugt af denne søgen, & søger utallige gange internettet efter espressomaskiner. Nogle typer vil måske kalde mig en lille smule vanvittig, men det er kun fordi, at jeg så gerne vil være i besiddelse af en espresso maskine.