Jeg havde ik forventet at fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej måske kunne finde vej ind i hjemmet

Jeg opnåede som i måske måske ikke ved, et styks ny kæreste. Og lige så sød og lyttende han virker, lige så ellevild er han med fiskeri samt fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. For bare et par måneder siden gik jeg ikk’ og havde nogen tanker omkring fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul, men men i øjeblikket hvor manden og mig to til tre cafeaftaler, hvor jeg forhørte mig hans interesse og mandens interesser i fritiden, hvorefter han nævnte sit fiskeri-halløj, så kender jeg nu lidt af hvert til sådan noget fiskeri-halløj samt fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej.

Moi holder af manden, og jeg kan egentligt godt forestille jeg og ham flytte i huset sammen en gang ude i fremtiden. Og dog. Så ska’ ryddelige jeg leve med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Det aner jeg godt nok ikke lige om undertegnede magter at leve med. Mor her kender i bund og grund ikke til, hvilket sted han gemmer sine med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Hvor stiller han og jeg lige fiskestænger & diverse fiskegrej uden at det vækker opsigt? Forhåbentligt er fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger ting der bor i i undertegnedes kælder.

Det lyder som et stk indholdsløs date, når vi samtalede om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Men daten virker enormt ildfuld omkring fiskegrej og gudskelov endvidere fuldstændigt fuld af løjer, og som følge af det kunne han absolut et par fiskerihistorier, hvor manden har draget med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og kommet ud for lidt af hvert. Hvem skulle have troet, at skildringer omhandlende fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger fik mig til at hysterisk grine? Det kan så være et stk råd til karlene. Er I så heldige at I synes munter, så skal i nok kunne slippe afsted med underholdning om fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og interesser som biler, modelfly eller måske fiskeri.

Den næste væk-fra-cafeen-date? Det skal selvfølgelig være et stk fisketur hvor ham og jeg sørme skal ud i naturen med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej