Jeg har afgrænset viden om lister, stropper, gummilister & gas cylinder

Min storebror starter på en arbejdsplads, hvor der forhandles gummilister [http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/], lister, stropper [http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper/] & gas cylinder [http://www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre/]. gætter, så kender jeg ik noget som helst til gas cylinder, stropper, lister & gummilister. Eller … stropper ka’ f.eks. være placeret i 9A, som vi kan støtte os til, eller i mit overtøj, så den kan hænge. Og gummilister sammenkæder med at lister i eksempelvis badeværelset.

Gummilister, lister, stropper og gas cylinder som fag er uvant for hans søster. Vi sludrer jævnligt arbejdsrelateret, storebror og jeg, så jeg er spændt på, hvilke ting Klaus senere vil ævle om lister, stropper, gummilister og gas cylinder.

Gas cylinder kan såvel anvendes til køkkenlåger, kontorstole og drivhuse, forklarer storebror. Undertegnede forstår vidst ikk helt hvad sådan en gas cylinder lige præcis fungerer på nær at funktionere som måske en fjeder. Stropper af gummi har jeg hørt kan benyttes til presenninger, lastbiler og trailere.