I det tilfælde at du vil afløse dine Kanger MODS, er vores medarbejdere i stand til at give dig hjælp

Jeg har brugt el-cigs i et par år nu, plus jeg kan ærlig talt sige, at jeg aldrig vil anvende traditionelle smøger igen. Ved hjælp af elcigaretter opnår jeg stadig vanen af at ryge en smøg: og jeg er endda i stand til at gøre det indenfor på arbejdet eller til middage, uden at jeg bliver til gene for folk. Jeg længes i hvert fald ej efter at lugte af cigaretrøg hver dag, eller at opleve mine negle blive stadig mere grå som tiden går. Jeg er stadig nikotin-afhængig, dog fordi ejuice kan fås indeholdende varierende styrker af nikotin, kan jeg enkelt skære ned efterhånden.

Jeg har valgt at benytte en kvalitetsrig clearomizer bundbrænder i min elcigaret, der forstærker smagen af min ejuice samt giver mig helt den mængde damp, jeg vil have. En clearomizer bundbrænder, som sørger for, at der altid kommer væske ved tråden, har jeg tilmed valgt: således undgår jeg den dårlige, forkullede følelse. Jeg har langt om længe bestemt mig for at købe Kanger MODS efter at have forsøgt med mange forskellige brands. Til du ender med nøjagtig den damp-oplevelse, som du hele tiden har ønsket, har du mulighed for at bygge din elcig fra mange forskellige komponenter så som clearomizer bundbrænder & Kanger MODS: det er med garanti op til personlig smag, men det er faktisk lige præcis det, som bliver det gode ved elcigaretter.