Hvad for en slags clearomizer botten brännare passer perfekt til mit behov?

Jeg har været fast bruger af ecigs i to år snart, og jeg vil helt ærligt sige, at jeg aldrig har tænkt mig at benytte normale cigaretter igen. Vha. ecigaretter opnår jeg stadig vanen af at ryge en smøg – og jeg er endda i stand til at gøre det indenfor på jobbet og til møder, medens jeg undgår at være til gene for andre. At stinke af tobak hver dag, eller at betragte mine negle blive stadig mere grå med tiden, længes jeg uden tvivl ej efter. Fordi ejuice kan fås indeholdende forskellige koncentrationer af nikotin, vil jeg snidlt trappe ned efterhånden, dog jeg er endnu nikotin-afhængig.

Jeg har valgt at have en god Kanger MODS i min ecigaret, der understreger smagen af min evæske & kreerer nøjagtig den kraft damp, jeg ønsker. En clearomizer botten brännare, der sørger for, at der altid kommer evæske rundt om vægen, har jeg på samme tid bestilt: således undviger jeg den ulækre, forkullede aroma. Efter at have forsøgt med en masse varierende typer, fik jeg endelig besluttet mig for at bruge Kanger MODS. Til du har fået hundrede pct. den damp-oplevelse, som passer til dine behov, bliver du i stand til at sammensætte din ecigaret fra et utal af specielle dele som for eksempel clearomizer botten brännare & Kanger MODS – dette er selvfølgelig et spørgsmål om individuel holdning, men det bliver faktisk nøjagtig det, der gør e-cigaretter så gode.