Her er ej noget værre i forhold til et skuespil med grimme parykker & forfærdelig sminke

Hvis du skal arrangere en forestilling, er der med sikkerhed flere detaljer, du bliver nødt til at have kontrol over. Du bør naturligvis finde nogle dygtige skuespillere, som er i stand til at give liv til teatershowet, og være sikker på at manus virker ordentligt, men i det tilfælde at der skal være magi i teatershowet, bør kulisser og kostumer føles i virkelighedstro. At de sidder i et kongeligt palads eller en fortryllende urskov, er der ingen årsag til, at du prøver at overbevise tilskuerne om, hvis der ej er tårne eller træ på teateret. At både sminke samt parykker er i god stand, plus at dine masker ej ligner et eller andet købt i en børnebutik, er du derudover nødt til at sørge for.

Parykker bør føles så diskrete, at man ej straks opdager dem, plus sminke skal lægges ordentligt. Pga. at sædvanlig sminke ej hver gang virker kraftig eller solid nok, skal sminke til dramastykker egentlig være specialkøbt. Masker bør se frygtingydende ud, så de er i stand til at gøre børnene forskrækkede, samt de bør virke lette at tage af og på.

Kostumer vil evt. være vanskeligere at skaffe, på grund af at man for det meste har en hel præcis idé angående, hvorledes kostumerne skal være udformet. Lykkeligvis eksisterer her en del dygtige syersker, som har mulighed for at fremstille kostumer til lige præcis dit skuespil. Rent ud sagt er den optimale måde faktisk at søge hjælp hos en teater specialist, så du kan finde den optimale sminke plus funktionelle parykker til din teaterforestilling.