Fyns hf-kursus – Stå Stærkere

Ønsker du at begynde på en Hf Fyn?

Ved du allerede, hvad du har lyst til at arbejde med. Det kan være, at du tænker dig at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller måske går du snarere efter et naturvidenskabeligt studie på universitetet. Uanset hvilke studiedrømme, du tænker over, ved jeg, at en Hf Fyn giver dig det optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg læse til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at blive optaget.

Ved du ikke endnu, hvad du har lyst til at arbejde med senere hen? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg begyndte. Men Fyns hf-kursus {http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus} giver adgang til 2 år til at finde din vej.

Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme for fremtiden

Går du ud af folkeren til maj, og kunne du tænke dig at fortsætte videre på en ungdomsuddannelse med overdrevet mange retninger? Hvis du studerer din hf midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette hf-en til lige nøjagtig den uddannelse, som du drømmer om at komme ind på!

Foruden den almindelige HF , hvor du kan vælge valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er hver især skræddersyede så du kan forberede dig til dit drømmestudie.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Drømmer du om at tage en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en masse adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til juni, skal underviserne beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en Hf. Måske er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan begynde på din Hf hos Fyns hf-kursus. Det skulle jeg ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så måler dine faglige og personlige kompetencer.