Frankering af breve har aldrig været så simpelt og fordelagtigt som med en løsning fra et frankeringsfirma

Med de bebudede takststigninger på frimærkefrankerede postbreve, vil din virksomhed spare en del, ved at skyde penge i en frankeringsmaskine fra Frama {http://danastar.dk/frama/}. Et brev som er frimærkefrankeret vil fra april 2011 beløbe sig til 8 kr., mens et maskinfrankeret brev derimod blot vil beløbe sig til 6,50 kr. Et køb af en frankeringsmaskine vil som følge heraf vise sig at være tjent hurtigt hjem. En undersøgelse fra postvæsenet viser, at det virker mere professionelt med et frankeret brev. Med en frankeringsmaskine fra et frankeringsfirma, kan frankeringen af din virksomheds breve blive klaret hurtigt, let samt endda også for en billig penge. Som en ekstra fordel giver du virksomhedens forsendelser et mere højtideligt udseende, og I kan markedsføre din virksomhed på selve kuverten ved at påtrykke virksomhedens logo.

Vi kan imødekomme alle behov inden for frankering » http://danastar.dk/mere_info/frankering, og hos os får du kun branchens allerbedste produkter. Frama vægter løbende udvikling af alle produkter, hvilket sikrer dig, at vi til enhver tid kan tilbyde de bedste og mest effektive løsninger indenfor frankering. frankeringssystemer er anerkendte for deres lange levetid samt veludbyggede funktionaliteter, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten i de produkter, som vi tilbyder. Tilfredse kunder er vores topprioritet. Som følge deraf kan du stole trygt på, at du får en ideel løsning hos os.

Her hos et frankeringsfirma går vi meget op i, at alle kunder får et produkt, som de er glade for. Til alt held påpeger en lang række uafhængige analyser, at vores firma konstant ligger i top, i forhold til kundetilfredsheden med vores løsninger inden for frankering.

Frankering behøver ikke at udgøre en møjsom og tidsrøvende arbejdsopgave for din virksomhed. Med en frankeringsmaskine fra Frama, kan I både frigøre mandetimer og samtidig spare penge på porto.