Forslag til beboelse med eur-paller/europaller og lignende paller samt pallerammer som materiel

Det er en overkommelig måde at lave møbler i Eur-paller , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33, . Ofte kan du skaffe gamle pallerammer , www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, , andre paller og pallerammer hos dit supermarked eller lokale virksomhed eller måske har du mulighed for at opkøbe eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer prisbilligt flere steder. Du kan sagtens fikse cool og kraftige inde- og udemøbler af Eur-paller, pallerammer og andre paller.

Europaller eller eur-paller, andre paller og pallerammer kan du fx anvende til at opbygge en seng med et praktisk hovedgærde, ben og fint med luft omkring madrassen. Man kan også anvende paller, Eur-paller og europalle , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, til terrassedæk, men pallerammer er praktiske til urtebede, bare de ikk er imprægneret. Pallerammer er ligetil at omdanne til køkkenhaven. Du kan også placere pallerammer sammen og skabe et køkkenbed, som at der vokser i en trappe. Ønsker du ikke at benytte kemisk behandlede paller og pallerammer, skal du købe eur-paller. De er nemlig ik’ kemisk behandlede.

Placerer du noget der kan trille under en europalle eller på eur-paller kan du lave dig et cool, mobilt sofabord. Du kan også male en nyindkøbt europalle eller sæt 2-3 paller sammen som kan sættes på væggen som en rustik opbevaringsplads. Online kan du finde masser af forslag, hvor indretnings bloggere fortæller, hvorledes de foreslår at bruge eur-paller, europalle, pallerammer og andre paller som prisvenligt og praktisk materiale til møbler.