Flisepest – vores genboer har bestilt en tur med fliserensning og imprægnering af fliser

Mine søde genboer har fået så fin en terrasse uden flisepest » alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest,, efter at de har opnået fliserensning og imprægnering af fliser hos et kvalificeret selskab, for ak ja, de havde fået flisepest på terassen. Ad, flisepest. Jeg har ikke forinden læst eller hørt om det fænomen, men særligt lækkert er det sgu ikke.

Derfor er det fint, at vores naboer skaffede den rette udførelse imprægnering af fliser og fliserensning. I dag er deres fliser ganske enkelt blevet rengjort i bund og imprægneret så så vender den flisepest nok ikke tilbage de næste måneder.

Jeg og min kæreste ejer også 1 slidt træterrasse og derfor har vi tænkt på at starte på at lægge 1 ny flot fliseterrasse.

For 3 måneder siden, efter snak med vores naboer blev vi helt i tvivl, idet de var temmelig triste over de grimme fliser, som var ramt af flisepest og var blevet temmelig mugne på overfladen.

Pia & Birger ringede os den anden dag til at komme på besøg til at få et styks lækker osso buco, og dér så vi det endelige udfald af den fliserensning. Det er jo ganske enkelt blevet vildt flot. Forskellen er meget overbevisende. Fliserne er som fabriksnye. Og med en omgang imprægnering af fliser forbliver de pæne over lang tid.