Find plads til både kompost plus racercykler med en fremragende trailer

En trailer [www.trailergaardengantrup.dk] kan egentlig anvendes til enormt mange sager og er utroligt funktionel. Jeg kan simpelthen ej forestille mig, at det i første omgang er lykkedes for os at leve uden en trailer, i bund & grund er den en af de allerbedste investeringer, jeg har gjort i lang tid…! Dengang jeg var teenager kunne jeg godt tænke mig en lille sportsvogn, som jeg kunne fræse af sted i på landets motorveje. Nu hvor jeg er blevet forælder, er jeg dog lykkelig for, at jeg besluttede mig for at investere i en praktisk familieøse m. 5 døre, for at være nødt til at fragte juniorerne omkring i en sportsvogn ville godt nok være besværligt.

Til tider har jeg imidlertid fortsat oplevet komplikationer med utilstrækkelig plads For eksempel når vi har været i Biva & handlet nogle nye havemøbler, der skulle transporteres med til vores bolig. For min ægtehustru & jeg har valgt at investere i en trailer, er denne problematik imidlertid ude af verden nu. Det bliver selvsagt væsentligt mindre vanskeligt at lægge den op i en trailer frem for at skulle spænde den fast på øsen, såfremt en af rollingerne skal hentes fra skolen med cyklen. Jeg har indset, at det ikke bare er ifm. møbeltransport, at den kan anvendes. De gange hvor vi har oplevet at have behov for at tage på lossepladsen, har det ligeledes forekommet os ekstremt let at lægge skraldet i traileren. Engang var vi nemlig nødsaget til at køre adskillige gange for at få alt med.

Jeg er Bl.a. af den grund ekstremt henrykt for at eje en trailer. Noget, alle familier skulle benytte, er en trailer.