Det kan synes svært at finde rundt i alle de smarte clearomizer bunn brenner modeller: vi rådgiver med glæde

Jeg kan helt ærligt sige, at jeg aldrig nogensinde vil vende tilbage til gammeldags cigaretter igen, da jeg har anvendt ecigaretter i to år snart. Jeg kan endda gøre det indenfor på kontoret samt til frokostmøder, mens jeg undgår at være til gene for folk: men benyttende el-cigs opnår jeg stadig følelsen af at ryge. Jeg savner med garanti ej at stinke af tobak hver dag, eller at se mine negle blive stadig mere grå med tiden. Af den grund at ejuice findes med forskellige nikotinstyrker, kan jeg snidlt trappe ned som tiden går, dog jeg føler mig endnu afhængig af nikotin.

Jeg har valgt at benytte en holdbar Kanger MODS i min ecig, der intensiverer smagen af min ejuice & giver mig præcis den styrke damp, jeg elsker. En clearomizer bunn brenner, der garanterer, at der hele tiden er ejuice omkring tråden, har jeg også fået: på den måde slipper jeg for den ulækre, forkullede smagsoplevelse. Jeg fik endelig valgt at anvende Kanger MODS efter at have testet adskillige forskellige modeller. Indtil du har kreeret hundrede% den damp-oplevelse, som du hele tiden har drømt om, har du mulighed for at bygge din ecig fra mange forskellige dele som f.eks. clearomizer bunn brenner plus Kanger MODS: det er med garanti op til individuel smag, men det er nemlig nøjagtig det, som gør ecigs så herlige.