De fiksede min iphone 5 reparation på blot to timer!

Efter at jeg i mange år har passet så fantastisk på min telefon at den ikke havde fået en eneste skramme, skete det værste uheldigt nok forleden dag: den smuttede desværre ud af min taske mens jeg spurtede for at nå en bus. Fliser og iphones er ej en lykkelig kombination, plus ulykkeligvis brækkede min skærm i stykker. Smartphonen var til alt held stadig fungerende, men jeg kunne simpelthen ej holde ud at kigge på en smadret telefon hele tiden, så jeg gik med det samme i gang med at finde iphone 5 skærm reparation - http://iekspert.dk/iphone-reparation/iphone-5-skaerm-reparation-koebenhavn/, . Jeg ville kun have en iphone 5 skærm reparation som helt sikkert var af høj kvalitet, samt hvor jeg ej var nødsaget til at vente flere timer på at få min telefon retur.

Heldigt nok opsøgte jeg simpelt et værksted, hvor min iphone reparation København - http://iekspert.dk/iphone-reparation/koebenhavn/, kunne klares på kun en halv time! Desuden med flinke og rare medarbejdere plus til en rimelig pris. Jeg vil slet ikke have en billig kopi-skærm til at sidde i min mobil: så jeg sørgede tilmed for, at de bare benyttede de originale komponenter. I dag har skærmen 2 års garanti, så idet den smadrer på ny kan jeg hurtigt plus enkelt få den lavet, & min iphone 5 skærm reparation gik mega strålende. Efter min iphone 5 reparation - http://iekspert.dk/iphone-reparation/iphone-5-reparation-koebenhavn/, kan jeg lykkeligvis bruge min smartphone på ny – uden at behøve at blive bange for at ende med små stykker glas i mine fingre!