Burde mig eller min kæreste sejre i valget angående støjhegn eller skagenshegn?

Jeg og kæresten bliver én mere, og det giver en smule planlægning og ansvar. Vi udvider inden for få uger med en sød shæferhvalp, kæresten og jeg. Derfor har jeg og ham endelig taget og oppede os til en beslutning, som vi begge alt for længe har udskudt. Vi skal anskaffe 1 hegn rundt om vores grund. Den beslutning virker jo som en stor ting og ikke noget, manden og jeg liiige ordnede løbende med at undertegnede er påbegyndt at komme ud og nyde haven og købe hjem af småting til udelivet. Meen på lørdag må det altså være tid. Så dukker spørgsmålet op om det skal være et yndigt Skagenshegn eller et mere praktisk støjhegn.

Ville I beslutte jer for det smukke Skagenshegn eller det praktiske men måske kedelige støjhegn, hvis du som jeg og min mand havde hjem op af ringvejen og skal have hegn? Hurtigst muligt skal til at have truffet et valg for det skide hegn.

Jeg hælder selv til et pænt Skagenshegn. Det Skagenshegn jeg har forelsket mig i er klassisk & flot hvidt & nok en kende traditionelt. Skagenshegnet er ikke så højt, & den stil stemmer virkelig rigtigt med undertegnedes tanker vedr. godt med kaprifolier op af et kridhvide hegn som vi kan få med et Skagenshegn.

Et støjhegn er i høj kurs hos kæresten, som ganske givet er vældigt fikst & beskytter mod trafikstøjen fra ringvejen, vi jo har ganske tæt på villaen. Undertegnede kan nemt forholde mig til alle hans kernepunkter om et støjhegn. Undertegnede synes kun at et hegn som det han foreslår bliver ganske tæt og højt. Hans model med et støjhegn afkaster selvfølgelig som bonus et privatliv. & man vil ozz godt ku’ sætte fine blomster den slags hegn. Måske har kæresten ret