Anbefaling af ID voks, HH Simonsen wet brush og John Masters Organics

Inden for produkter til håret er jeg ret vedholdende med køb af min HH Simonsen wet brush {http://www.cleanskin.dk/collections/hh-simonsen}, ID voks {http://www.cleanskin.dk/collections/id-hair} og John Masters Organics {http://www.cleanskin.dk/collections/john-masters}.

Man kan både købe ID voks til langt hår og til kort hår – jeg sværger of course til produktet til mit længere hår. Voksen er kaldet ID voks hard gold håret et godt hold. Jeg anvender f.eks. min ID voks imens jeg bruger krøllejern, så frisuren holder bedre. I Før i tiden inden jeg tog ID voks i brug i samarbejde med krøllejern eller curlere, så holdt stylingen ikke mere end højest nogle timer. Men ved brug af ID voks holder krøllerne.

Min blå HH Simonsen wet brush er generelt ik til at mangle hver eneste dag. Børsten er uundværlig til min datter og hendes knudrede hår når hun har været leg i børnehaven og jeg benytter den tillige til mig selv. Både når håret er tørt og vådt smutter HH Simonsen wet brush uden problemer igennem lokkerne. Så herligt. Så HH Simonsen wet brush kan ikke undværes.

Som navnet afslører er John Masters Organics økologiske dyrket og jeg anvender blandt andet saltvandsspray og hårkuren fra John Masters Organics. Den er absolut yndlings inden for John Masters Organics for den tilfører lidt struktur.